Arbejdsbiler der kan indregistreres

Cenntro Metro

el bil

Shuttel M2 Minibus

Shuttel M2 Minibus el

Fleet 6

Biler der kan indregistreres

Nev C2C.5

Ved Edrive-Nordic finder du alt i eldrevne køretøjer, der kan være med til at effektivisere mindre såvel som større opgaver. I vores sortiment finder du alt fra en elektrisk bus, elektrisk minibus eller elektrisk mini shuttle bus, der alle er speciallavede modeller til transport af personer. Det kan være i forbindelse med arrangementer på store områder, turisttransport fra lufthavnen og meget andet.

 

Mangler du derimod hjælp til transport af redskaber, materialer eller andre større dele, finder du også en el bil med lad. Med Centro Metro får du eksempelvis et eldrevet køretøj, med god mulighed for transport af diverse redskaber, som med garanti vil være med til at lette din arbejdsopgave. 

 

Alle eldrevne køretøjer, du finder her på siden, er tilmed med mulighed for indregistrering, så dit el drevne køretøj kan bruges i alle sammenhænge.

Elektrisk bus med mulighed for indregistrering

Med de elektrisk køretøjer kan du med god samvittighed transportere mange mennesker eller større materialer uden at være til belastning for miljøet. Det betyder, at du gentagne gange kan køre frem og tilbage fra lufthavnen, tennisbanerne, skoven eller andet, når du  transporterer turister fra lufthavnen, større forsamlinger til og fra arrangementer og meget mere. Det gælder både den elektrisk bus, elektrisk minibus eller elektrisk mini shuttle bus.

 

Ved indregistrering får du kun flere muligheder for at tage dit elektriske køretøj i brug og dermed spare miljøet for unødvendig CO2 udledning.

Miljøvenlige transportmuligheder

Eldrevne køretøjer kan være med til at lette og effektivisere dine arbejdsopgaver. Det er både i forhold til at transportere større forsamlinger eller arbejdsredskaber. Med eldrevne køretøjer får du mindre køretøjer, der nemt og hurtigt kan transportere dig fra A til B. De større eldrevne køretøjer som mini og shuttle busser, kan derimod gøre det nemt for dine gæster, kollegaer og mange andre at komme rundt.

Kontakt os for professionel vejledning

Ved Edrive-Nordic hjælper vores personale gerne med alt fra spørgsmål til de enkelte køretøjer til mere formelle spørgsmål om indregistrering. Vores fornemste opgave er at guide vores kunder til det rette eldrevne køretøj, som kan være med til at løse netop deres arbejdsopgaver.