Batteridrevne golfbiler

Ved Edrive-Nordic har vi flere års erfaring med batteridrevne arbejdsbiler, der kan være med til at understøtte forskellige typer af arbejdsopgaver til privat og erhverv. Vi udbyder et stort udvalg i golf bil på el af topkvalitet, som kan være med til at lette kvaliteten af din hverdag. Se vores store udvalg og find din nye golf elbil.

Fleet.5 48v

fleet.5 48v

Alsidigt sortiment i eldrevne golfbiler

Der kan være stor variation i mængden og typen af arbejdsopgaver, dertil hvilken form for eldreven køretøj, som bedst vil understøtte din arbejdsopgave. Vi udbyder derfor golfbil el i forskellige størrelser. Med en elgolfvogn får du et mindre køretøj, der kan være med til at lette og effektivisere dine arbejdsopgaver.

Vi tilbyder derfor alt fra små el arbejdsbiler med plads til 2 personer og 4 personer samt større el arbejdsbiler med plads op til 8 personer og 14 personer. Dertil finder du ligeledes el arbejdsbiler med forskellige former for alulad, som med fordel kan anvendes til diverse former for transportopgaver.

Eldrevne køretøjer til privat og erhverv

Behovet for eldrevne køretøjer spænder bredt på tværs af diverse arbejdsopgaver i private- såvel som erhvervssammenhænge. Ved Edrive-Nordic forhandler vi derfor eldrevne golfbiler til både private og erhverv.

Uanset behov bestræber vores erfarne personale sig altid på at vejlede til den eldrevne golfvogn, der bedste understøtte dine arbejdsopgaver. Dertil vejleder vi også gerne i udstyr og muligheder for tilkøb, således du får størst mulig udbytte af bilen. 

Kontakt os 

Vores biler er af høj kvalitet, så de kan holde flere år frem. Vi tilbyder derfor løbende support, service og vejledning, så du kan få glæde af din bil flere år frem. 

Edrive-Nordic følger den nyeste udvikling inden for eldrevne køretøjer og bestræber os altid på at opdatere vores sortiment.

Besøg vores forretning på Industrivej 9 i Fjerritslev og se vores udvalg i elarbejdsbiler eller kontakt os på telefon 98 22 52 48 og mail: dan@d-cm-dk. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og vejleder i købet af din nye golfvogn eller eldrevne arbejdsbil.