Attiva arbejdsbiler

Attiva B2.5 48V

Attiva_B2.5_48V

Attiva 4L.5 48V

italcar-attiva-4L5

Attiva B4.5 48V

ATTIVA-B4.5-48V

Attiva 8L.5 48V

Attiva-8L.5-48V

Attiva 2L.5 48V

Attiva-2L.5_48V

Shuttle.4 72V - 14p

SHUTTLE.4-72V---14P

Attiva X.6 – reservedelsmanual – se den her

Bredt udvalg af el arbejdsbiler

Er du på udkig efter en el arbejdsbil, der kan være med til at effektiviser de daglige arbejdsopgaver? Ved Edrive-Nordic udbyder vi et stort udvalg i batteridrevne elkøretøjer til private og erhverv. Uanset omfanget af din arbejdsopgave, antallet af personer som opgaven drejer sig om eller afstand, har vi et eldrevet køretøj til dig. 

 

Vi garanterer køretøjer i høj kvalitet og hjælper gerne med vejledning og service før, under og efter købet. Vi har certificeret personale med flere års erfaring inden for branchen, som gerne hjælper med at finde frem til det rette eldrevne køretøj for dig, og bedst støtter dig i udførelsen af dine arbejdsopgaver. 

Eldrevne køretøjer til enhver arbejdsopgave

I vores sortiment finder du en variation af eldrevne køretøjer, der kan anvendes til transport af personer indenfor diverse brancher og industrier. Vi tilbyder blandt andet eldrevne køretøjer til transport af personer inden for turist-, industri-, sportsfaciliteter og meget mere. Det kan være i forbindelse med transport af skadede ved større sportsstævner eller ved arbejdsopgaver i skov og hårdt terræn, som vildtpleje. Er du derimod bosat på en stor grund med flere ejendomme, landbrug eller skov, har vi køretøjer, der gør det let for dig at komme fra A til B.

Alle eldrevne køretøjer er udviklet specielt til udførelse af særlige arbejdsopgaver. Finder du derfor dine arbejdsopgaver besværlige, langsommelige eller ineffektive, har vi med garanti et eldrevet køretøj, der kan være med til at lette og effektivisere dine arbejdsopgaver.

 

Med alle køretøjer medfølger alt i standardudstyr, som speedometer, lygter, horn, spejle mm.  Dertil udbyder vi flere former for tilbehør, således du får et køretøjet der lige netop understøtter løsningen af din arbejdsopgave. Herunder forskellige typer af lad, montering af lift eller pick-up.

Ved Edrive-Nordic finder du både standardmodeller og specialserie elbiler samt elbiler der kan indregistreres, der kan holde flere år frem. Med tiden har alle køretøjer dog brug for et servicetjek eller udskiftning af reservedele, som vi gerne er behjælpelige med. Vil du vide mere om Attiva reservedele, kan du se udvalget i vores reservedelsmanual.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål angående køb af dit nye eldrevne køretøj på tlf. 22 77 52 48. Du er også velkommen til at besøge os i butikken på Industrivej 9 i Fjerritslev, hvor du kan se de eldrevne køretøjer udstillet, samt prøvekøre de forskellige modeller.