Funktionsdygtige specialbiler til salg

Er du på udkig efter specielle arbejdsbiler til privat eller erhverv, tilbyder vi ved Edrive-Nordic et stort udvalg i diverse eldrevne køretøjer, som kan være med til at effektivisere enhver opgave. 

Vi bestræber os altid på, at vores kunder får det eldrevne køretøj, som bedst er med til at understøtte den særlige arbejdsopgave. Med et stort udvalg af specialbiler til salg bestræber vi os på at have et sortiment i høj kvalitet. Vores special biler har lang levetid, hvorfor vi naturligvis også tilbyder support og service efter købet. 

Foruden vores store udvalg af forskellige arbejdsbiler, forhandler vi også arbejdsbiler i specialserier, der kan varetage helt specifikke funktioner. Vi har tre typer af specialbiler til salg, der alle er eldrevne køretøjer.

Attiva Ambulance 48V

Attiva-Ambulanza-48V

Attiva XTR 2.5 48V

ATTIVA-XTR-2.5-48V

Attiva 2LX.1 72V

Attiva 2LX_1

Arbejdsbil som terrænkøretøj

Er du på udkig efter et terrænkøretøj, anbefaler vi Attiva XTR 2.5 48V, der er velegnet til alle former for arbejdsopgaver i skov og natur. Arbejdsbilen kører med off-road hjul og kan derfor køre gennem hårde terræner uden problemer. Med en standard batteripakke kan den køre op til 70 km, hvorfor den er effektiv til at klar opgaver i vild natur. Der er plads til to personer samt mindre opbevaring bagtil.

Arbejdsbil som elektrisk ambulance 

Indebærer dit arbejde derimod transport af sårede, vil en Attiva Ambulance 48V være velegnet som elektrisk køretøj. Køretøjet fungerer som en elektrisk ambulance, og med dens relative lille og smarte størrelse er den eminent til brug på hospitaler, turistcentre eller sportsfaciliteter.
Ambulancen er indrettet med et førersæde sam bagsæde, så både chauffør og læge kan komme hurtigt frem. Langs sæderne er der installeret en båre til den sårede.

Arbejdsbil som elektrisk pick-up

Kræver dit arbejde derimod et el køretøj, der kan laste op til 765 kg, er Attiva 2LX.1 72V oplagt. Den fungerer som en elektrisk pick-up, som gør det let og sikkert at transportere større mængder. Til køretøjet forhandler vi forskellige typer af lad, som kan fås med almindelig pick-up, en lukket kasse bagpå eller pick-up med bagmonteret lift.