NY DEMO – CENNTRO XL ELBIL

Vores nye demo – Cenntro XL elbil er nu klar til at køre landet tyndt.

El-bilen er her vist med den ekstra valgte Dansk producerede Bevola boks. Boksen er monteret med stor udtræksskuffe (fuld udtræk) i venstre side af bilen. Derudover en lodret stående udtrækshylde som kan udstyres med f.eks. værktøjstavle til boremaskine mm.
Der er monteret LED lys i boksen med sensor.
I højre side af boksen er den udstyret med 3 hylder i kraftig materiale, monteret LED lys med sensor. Derudover er der monteret kraftig Inverter der let kan oplade f.eks. 4 stk. STIHL AP300S batterier..
Alt forbrugs strøm til blitz, arbejdslys, hydraulik og inverter køres på egen batteripakke som selvfølgelig let oplades hver gang du oplader bilen.
Modellen her er monteret med Italcar Nordic stållad med alusider (Dette er version 0.0) Nye modeller laves med aluprofiler i bunden, anden type forplade, samt muligheden for montering af alu løvsider, hvor vi kan tilbyde sidelåge på siden i forenden. Derudover kan den monteres med pressing overdækken. Købes bilen uden værktøjsskab bag kabinen, bliver ladet 46cm længere end dette lad.
Endvidere har el-bilen monteret dobbeltvirkende Hydraulisk hydrauliksystem som let betjenes med kontakt i kabinen. Vi laster let 600kg på denne model, og bilen har en fantastisk køre komfort både med og uden last. El-bilen kører helt op til 220 km pr. opladning, 85km/t, ABS og selvfølgelig god sikkerhed med Airbag.
Køber du en Cenntro Metro fra Italcar Nordic så kan den selvfølgelig bruges til næsten alt, vi mener faktisk at det kun er fantasien der sætter grænserne. Vi er villige til at give et tilbud på det du ønsker. Se flere billeder på facebook.
Ønsker du at høre mere om italcar Nordic – er du velkommen til at kontakt os for nærmere oplysninger.
Niels Jørgen 25 78 52 48
Dan 22 75 52 48