Billeder af overtræk til biler

Beskyttelsesovertræk til biler

Vi ønsker alle at dit nye eldrevne køretøj holder længst muligt. Det gælder både i forhold til at holde køretøjet i pæn stand, uden skader så den gode funktion og køreevne vedligeholdes bedst muligt. En af måderne hvorpå du kan sikre dit køretøj bedst muligt, er ved at tilkøbe et overtræk.

 

Elbilerne kan med fordel bruges i alt slags vejr, men egner sig bedst på en sommerdag med solskin og blå himmel. Vil du dog gerne kunne bruge special elbilerne en grå regnvejrsdag bør du anskaffe dig et overtræk. Overtrækket forhindrer at regn og slud trænger ind i bilen, så den holdes i god stand.

Sikr din nye elbil med et overtræk

Med et overtræk til din nye elbil, betyder det altså, at du fortsat kan tage ud og øve slag på golfbanen, uden at skulle bekymre dig om din bil. Dermed vil der også være rig mulighed for at ordne andre former for daglige arbejdsopgaver, som kræver, at elbilen kan bruges. så længe overtrækket benyttes, når bilen bare står, indtil du har færdiggjort arbejdsopgaven eller trænet de første golfskud.

 

Det kan også være, at dit eldrevne køretøj opbevares udenfor. Måske der ikke er plads i garagen, eller andre muligheder for at opbevare den under halvtag. 

 

Det danske sommervejr kan være lunefuldt og lettere utilregneligt. Sommeren byder som oftest på lidt af vejret med alt fra regn, slud, blæst og solskin. Med et overtræk fra Edrive-Nordic giver du altså din elbil de bedste forudsætninger, for at klare sig igennem alt slags vejr.

Kontakt os for hjælp og vejledning

Vores erfarne personale hjælper gerne med gode råd og vejledning, så du får det bedste overtræk, der passer dig og din elbils behov. Vi bestræber os altid på at levere en god service og forhandler både overtræk til privat og erhverv. Mangler du leverandører til jeres golfklub, kontaktes vi også gerne for en fast aftale.

 

Ring til os på tlf. 98 22 52 48 eller skrive til os på mail: info@edrive-nordic.dk. Ellers er du også mere end velkommen til at komme forbi til et besøg på Industrivej 9 i Fjerritslev. Her kan du se vores udvalg i overtræk til elbiler, og tale med vores personale.